luni, 17 octombrie 2011

CARTOFI CU CIUPERCI SI PIEPT DE PUI LA CUPTOR



ingrediente

1,5kg cartofi
1conserva ciuperci feliate
1piept de pui dezosat
200gr cascaval
sare,piper

Mod de preparare reteta Cartofi cu carne de pui si ciuperci la cuptor

Curatam cartofii si ii fierbem in apa cu sare si vegeta.Ii scurgem de apa si ii mixam cu lapte si unt,dupa gust.

Taiem pieptul de pui cubulete si il fierbem in apa cu sare,piper,condimente dupa gust.

Scurgem ciupercile bine,le uscam intr-un prosop de hartie si le punem cateva minute la calit in putin ulei.

Ungem un vas termorezistent cu unt,tapetam cu pesmet si punem un strat de piure de cartofi,unul de ciuperci,unul de carne,presaram cascaval,apoi acoperim cu un strat de cartofi si cascaval.

Dam la cuptor,pana compozitia se rumeneste frumos.Servim cald.
Timp de preparare Timp de preparare: sub 60 minute






7 comentarii:

  1. foarte fain prezentarea.felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. arata extraordinar. Iar de muscata rosie ce sa mai zic

    RăspundețiȘtergere
  3. minunat! foarte frumoasa si muscata! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte gustoasa combinatia, cred ca este mult mai light decat o musaca obisnuita

    RăspundețiȘtergere
  5. ai uitat sa mentionezi si pieptul de pui , il punem si pe el nu ?:)) glumeam pup, foarte bun ceea ce faci tu acolo !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc de atentionare,mi8-a scapat....

    RăspundețiȘtergere